MF banci i Mikrofinu kredit od osam miliona evra

Bez autora
May 12 2014

Evropski fond za jugoistočnu Evropu (EFSE) nastavlja s podrškom Mikrofinu i MF banci i u 2014. godini, odobravajući im kredit u ukupnom iznosu od osam miliona evra.Od ovog iznosa MKD Mikrofin će dobiti tri miliona koja su namijenjena za plasiranje više od 2.000 novih kredita, posebno mikropreduzetnicima iz ruralnih oblasti, dok se MF banci odobrava pet miliona evra u svrhu podrške domaćim mikro i malim preduzećima kroz odobravanje kredita sa dužim rokom dospijeća.

MF banci i Mikrofinu kredit od osam miliona evraEvropski fond za jugoistočnu Evropu (EFSE) nastavlja s podrškom Mikrofinu i MF banci i u 2014. godini, odobravajući im kredit u ukupnom iznosu od osam miliona evra.

Od ovog iznosa MKD Mikrofin će dobiti tri miliona koja su namijenjena za plasiranje više od 2.000 novih kredita, posebno mikropreduzetnicima iz ruralnih oblasti, dok se MF banci odobrava pet miliona evra u svrhu podrške domaćim mikro i malim preduzećima kroz odobravanje kredita sa dužim rokom dospijeća.

"Mikrofin je naš partner od 2002. godine i drago nam je što gradimo našu saradnju na čvrstim temeljima", rekla je Monika Bek, predsjedavajuća EFSE-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik